Se anunta un weekend plin de muzica! Fie ca sunt concerte, petreceri sau seri de karaoke, fiti pregatiti sa dansati.

  • Vineri, 4 februarie, Meting Pot @ KULTURHAUS, start: 22.00
Potrivit kudika.ro, in fiecare vineri seara, petrecerea din Kulturhaus isi propune sa va “asimileze” intr-o cultura comuna: distincti cultural intr-un tot armonios. Se danseaza pe rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock. Intrarea este libera. [Premiere muzicale de weekend la The Ark]
Sambata, 5 februarie

  • 1. Indie Invasion - WHITE LIES SPECIAL

Sambata 5 februarie, Indie Invasion va avea o editie speciala - un party night dedicat trupei White Lies. 'Ritual', albumul White Lies cu numarul 2, se lanseaza in exclusivitate la Off The Record (Blanari, nr 14) sambata, 5 februarie, incepand cu orele 19:00.

Continuarea va fi in Club Control in cadrul exclusivist al Indie Invasion. DJ Leo cu siguranta va avea grija ca, pe langa "Bigger Than Us", si alte piese deja remarcate de fani ca potentiale single-uri ("Bad Love" sau "Strangers") sa se afle in playlist. Intrarea este libera pana la ora 22.00, 10 lei dupa ora 22.00

  • 2. Sambata, 5 februarie, FUTURE SHORTS ONE de la 21:00 @ ArtExpo din TNB, etaj ¾

Organizat de Future Shorts, festivalul de scurtmetraje de sambata seara are un concept unic: face parte dintr-un festival global ce are loc in prima sambata a fiecarei luni, simultan, in intreaga lume. Fii parte din cea mai mare comunitatea de film din lume, alaturi de alte 50 de orase din 12 tari.

Programul lunii februarie:

Lars And Peter
Klaxons - Twin Flames - Dir: Saam Farahmand
The Mystery of The Flying Kicks - Dir. Matthew Bate
Flying Lotus - Kill Your Co-workers - Dir: Beeple
The Drift - Dir. Kelly Sears
Mary Last Seen – Dir. Sean Durkin
Goodbye Mr Chu - Dir: Stephanie Lansaque & Francois Leroy

Dupa scurtmetraje nu se pleaca acasa, toata lumea ramane la after-party cu Hijack & Giuser. Intrarea este 15 ron.
  • 3. Sambata, 5 februarie, ORA 22.30 – CONCERT LEO IORGA & PACIFICA @ Hard Rock Cafe

Sambata seara esti invitat sa redescoperi una dintre cele mai calde si indragite voci ale muzicii romanesti - Leo Iorga, fostul solist al trupelor Compact, Schimbul Trei, Cargo, va canta pe scena din Hard Rock Cafe, alaturi de trupa Pacifica. Vino pe 5 februarie, de la orele 22:30 si asculta hiturile fredonate de generatii intregi: “Dupa ani si ani”, „Cine esti tu oare?”, „Singur in noapte”, „Ma voi intoarce”, dar si o interpretare originala a multor piese care au facut istoria rock-ului.

Pretul unui bilet este de 25 lei.
Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

  • 4. Tribut Bob Marley – sambata, 5 februarie, ora 21.00 – club Fabrica

Doar cateva zile au mai ramas pana la cel mai pacifist eveniment al acestui inceput de an si ne referim evident la Tribut Bob Marley – ce se va desfasura pe data de 5 februarie la club Fabrica din capitala.

Pentru ca cei 66 de ani de la nasterea unicei legende reggae din lume trebuie sa fie sarbatoriti intr-un mod special, trupa El Negro – participanta in cadrul acestui eveniment, a lansat o piesa noua (a treia de pe albumul “Greetings from Green Repub”) care beneficiaza si de un videoclip, filmat la Silver Church Arena.

Cu un titlu sugestiv - “Over the line” , videoclipul depaseste asteptarile din toate punct de vedere. Lansat online zilele trecute, fanii cu orizonturi largi si care au abilitatea de a vedea “dincolo de linie” au fost placut impresionati de acest nou single. Dovada stau numeroasele comentariile pe facebook-ului trupei si pe site-ul oficial.

  • 5. MIDNIGHT BEDROOM PARTY!

Sambata 5 februarie, de la ora 23:30, Royal Media Events va asteapta la Midnight Bedroom Party, pe Str. Eremia Grigorescu , nr.17, la Shift. Petrecerea este un concept unic in România, introdus in premiera de Royal Media Events!
Citeste si:
Unde au ajuns banii pentru aziluri. Administratorul unui cămin...
Unde au ajuns banii pentru...

Intr-un decor intim si foarte relaxant, vei fi provocat de muzica si atmosfera sa te dezlantui si sa dansezi all night long! Te asteapta multe surprize pana in zori! Intrarea este 15 lei si include un shot de BURN.

  • 6. Clubul de Lectură #05: sambata, 5 februarie, 16:00, Shift Pub

Evergreen cu Nora Iuga si Valeriu Mircea Popa

Clubul de Lectura va propune o noua intalnire interesanta in Shift Pub (Eremia Grigorescu nr. 17), sambata, 5 februarie 2011, aducand pe scena doi dintre cei mai iubiti si apreciati scriitori, care in ciuda varstei, par de fapt ca intineresc cu fiecare carte sau aparitie publica, Nora Iuga si Valeriu Mircea Popa.

Poezie, proza, dar si multe amintiri, incursiuni prin literatura, prietenie, generatii si multe altele in a 5-a ediție CdL: Evergreen. Organizatorul și moderatorul evenimentului este Andrei Ruse.

Citeste si:
Recomandarile MAE pentru cei care merg la meciul Romania-Grecia
Recomandarile MAE pentru cei...

Nights.ro Awards, cea mai asteptata petrecere clubbing a anului

Sambata, 5 februarie, in club Kristal se dau premiile pentru talentele din lumea electronica romaneasca, dj-i si cluburi preferate si votate de public, in cadrul Nights.ro Awards 2011.

Duminica, 6 februarie


  • 1. Dan Basu & Norzeatic @Control

Dde la 8 seara, ascultam muzica preferata a lui Norzeatic. Selectata si ordonata cu atentie de el insusi.
Evident, i se alatura si Dan Basu. Control club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.