Cea de-a noua editie a premiilor Nights.ro premieaza cei mai tari "cascadori" ai muzicii pe platane cu o petrecere pana in zori.

Sambata, 5 februarie, in club Kristal se dau premiile pentru talentele din lumea electronica romaneasca, dj-i si cluburi preferate si votate de public, in cadrul Nights.ro Awards 2011.

Ajunsa la cea de-a noua editie, petrecerea de decernare a premiilor aliniaza la start 21 de categorii, printre care evenimentul anului, cel mai bun club din Romania sau cea mai tare petrecere de club.

Insa cel mai ravnit trofeu va fi cu siguranta pentru cel mai bun DJ roman. Seara continua cu o demonstratie din partea acestuia, urmand sa preia stafeta invitatul special al evenimentului, DJ-ul si producatorul american Doc Martin.

Pentru al treilea an consecutiv, pe timpul zilei va fi organizat Workshop-ul Nights.ro Awards, o manifestare cultural-educativa pentru toti cei interesati de secretele din spatele meseriilor de DJ, cu demonstratii live, expozitii, proiectii de filme documentare si seminarii.

Vezi cine merge la petrecere!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.