Ozzy Osbourne va canta la Zone Arena, pe 2 septembrie, insa concertul se va incheia la ora 22.00, este conditia pusa de proprietarul locatiei.
Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucuresti va avea loc tot la Zone Arena, pe 2 octombrie, insa va trebui sa se incheie inainte de ora 22.00, a declarat, joi, pentru Mediafax, proprietarul Zone Arena si impresarul care-l aduce pe celebrul rocker in Romania, Dorian Ciubuc. [Concertul lui Ozzy Osbourne nu va fi anulat]

"Va asigur ca Ozzy Osbourne va canta la Bucuresti la Zone Arena. Concertul va incepe la ora 20.30, pentru a se incheia la ora 22.00, astfel incat sa nu tulburam ordinea si linistea publica
", a declarat Ciubuc. El a precizat ca Zone Arena nu se va inchide, in ciuda cererilor Primariei Sectorului 2 in acest sens. [Zone Arena, pusa la pamant?]

"Noi am incercat sa obtinem toate avizele necesare functionarii, insa eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a functionat, a fost amendata si are un termen de conformare, de intrare in legalitate, pana la 1 septembrie. Noi speram sa obtinem autorizatia necesara si sa putem functiona in continuare",
a declarat Ciubuc.

Una dintre firmele lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anuntat, pe 15 aprilie, ca Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucuresti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus in vanzare pe 23 aprilie.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, infiintata in Birmingham, Marea Britanie, in 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitara), Geezer Butler (bas) si Bill Ward (tobe si percutie).

Citeste si:
Construcția podului peste Dunăre de la Brăila a intrat în linie...
Construcția podului peste...

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in Statele Unite ale Americii si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor de specialitate. Urmatoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), desi nu au mai avut acelasi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu a somat, pe 21 iulie, SC Arena Invest SRL, la care Ciubuc este actionar, sa desfiinteze toate constructiile din Zona Arena din strada Barbu Vacarescu nr.164D pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare.

Primaria Sectorului 2 a informat, pe 21 iulie, ca mai multi locuitori din zona au reclamat atat poluarea fonica, in special dupa orele 22.00, cat si aglomerarea strazii Barbu Vacarescu cu autovehicule sau cu pietoni. "Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat ca, desi spatiile verzi din zona au fost infrumusetate, ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate in toalete publice", preciza autoritatea locala de sector.

Citeste si:
Recenzie concert Ozzy Osbourne @ Zone Arena
Recenzie concert Ozzy...

Totodata, Primaria sectorului 2 a notificat societatea Arena Invest SRL pentru desfiintarea constructiilor si pentru sistarea oricaror activitati la arena de spectacole.

"Primaria Sectorului 2 a aplicat o amenda pentru ridicarea constructiilor fara autorizatie si a dispus intrarea in legalitate, insa proprietarul terenului nu s-a conformat masurilor dispuse. Stim ca si autoritatile municipale au aplicat, de asemenea, o amenda, probabil vom astepta decizia instantei pentru a demola cladirile", a declarat, pe 21 iulie, pentru Mediafax, Neculai Ontanu.

Pe de alta parte, reprezentantii SC Arena Invest SRL au comunicat Primariei Sectorului 2 ca, in urma notificarilor primite pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, a inceput demontarea tribunelor, urmand sa fie demontata si scena de spectacole, astfel ca in zona nu se vor mai organiza concerte.

Citeste si:
[VIDEO] Ce artist are cele mai infricosatoare videoclipuri din...
VIDEO  Ce artist are cele...

Primaria Sectorului 2 a anuntat apoi, intr-un comunicat de presa, ca, in urma notificarilor facute reprezentantilor societatii Arena Invest pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, acestia au anuntat ca au inceput deja demontarea tribunelor si se afla in curs de demontare a scenei de spectacole.

Autoritatea de sector mai informa ca reprezentantii Arena Invest au dat asigurari ca in acea zona nu vor mai organiza "niciun fel de concerte sau productii muzicale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.