Desi complexul Zone Arena va fi demolat, concertul Ozzy Osbourne, din Capitala, programat pe 2 octombrie, nu va fi anulat.
Potrivit organizatorului evenimentului, Dorian Ciubuc, cel care conduce de asemenea si societatea Fun Time Production, nu se stie unde si cand va fi organizat concertul lui Ozzy Osbourne, in conditiile in care complexul Zone Arena - unde ar fi trebuit sa aiba loc evenimentul - va fi demolat. [Zone Arena, pusa la pamant]

Dorian Ciubuc, care este si directorul general al Zone Arena, a refuzat sa comenteze decizia primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu, care a somat, miercuri, SC Arena Invest SRL sa desfiinteze toate constructiile din Zone Arena, din strada Barbu Vacarescu nr.164D, pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare, relateaza Mediafax.

Societatea lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anuntat, pe 15 aprilie, ca legendarul cantaret Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucuresti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus in vanzare pe 23 aprilie.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, infiintata in Birmingham, Marea Britanie, in 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitara), Geezer Butler (bas) si Bill Ward (tobe si percutie).

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in Statele Unite ale Americii si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor de specialitate. Urmatoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), desi nu au mai avut acelasi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu a somat, miercuri, SC Arena Invest SRL sa desfiinteze toate constructiile din Zona Arena din strada Barbu Vacarescu nr.164D pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare.
Primaria Sectorului 2 a informat, miercuri, ca mai multi locuitori din zona au reclamat atat poluarea fonica, in special dupa orele 22.00, cat si aglomerarea strazii Barbu Vacarescu cu autovehicule sau cu pietoni. "Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat ca, desi spatiile verzi din zona au fost infrumusetate, ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate in toalete publice", preciza autoritatea locala de sector.

Totodata, Primaria sectorului 2 a notificat societatea Arena Invest SRL pentru desfiintarea constructiilor si pentru sistarea oricaror activitati la arena de spectacole.

Citeste si:
Recenzie concert Ozzy Osbourne @ Zone Arena
Recenzie concert Ozzy...

"Primaria Sectorului 2 a aplicat o amenda pentru ridicarea constructiilor fara autorizatie si a dispus intrarea in legalitate, insa proprietarul terenului nu s-a conformat masurilor dispuse. Stim ca si autoritatile municipale au aplicat, de asemenea, o amenda, probabil vom astepta decizia instantei pentru a demola cladrile", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Neculai Ontanu.

Pe de alta parte, reprezentantii SC Arena Invest SRL au comunicat Primariei Sectorului 2 ca, in urma notificarilor primite pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, a inceput demontarea tribunelor, urmand sa fie demontata si scena de spectacole, astfel ca in zona nu se vor mai organiza concerte.

Primaria Sectorului 2 a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, ca, in urma notificarilor facute reprezentantilor societatii Arena Invest pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, acestia au anuntat ca au inceput deja demontarea tribunelor si se afla in curs de demontare a scenei de spectacole.

Citeste si:
[VIDEO] Ce artist are cele mai infricosatoare videoclipuri din...
VIDEO  Ce artist are cele...

Reprezentantii societatii au mai comunicat ca nu vor mai organiza in acest perimetru niciun fel de concerte sau productii muzicale, potrivit sursei citate.

Reprezentantii SC Arena Invest SRL au anuntat Primaria sectorului 2 in legatura cu aceste decizii, in mod oficial, printr-o adresa transmisa edilului de sector.

In ultima perioada, la Zone Arena au avut loc mai multe evenimente artistice, printre care Ciuc Summer Fest (16 - 18 iulie), unde capete de afis au fost Faithless, Pink Martini si Gary Moore, dar si concerte sustinute de Massive Attack, trupa Aerosmith, dar si Bob Dylan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.