Trupa Aerosmith este data in judecata de Keystone Entertainment Group dupa ce in august 2009 a anulat cateva concerte programate in Canada din motive medicale.
Cei de la Aerosmith au anulat cinci concerte in august 2009, dupa ce solistul Steven Tyler si-a fracturat umarul stang in timpul unui show in South Dakota.

Organizatorii concertelor, Keystone Entertainment Group, spun ca desi in septembrie 2009 au reusit sa ii conctacteze pe cei de la Aerosmith pentru reprogramarea concertelor, nu au primit niciun raspuns, motiv pentru care au mers in instanta, relateaza NewsIn.

Canadienii cer daune de patru milioane de lire sterline deoarece anularea concertelor le-a produs pierderi finaciare mari.

Trupa Aerosmith va concerta si in Romania, pe 18 iunie, la Zone Arena.

In urma unui sondaj de opinie desfasurat pe site-ul www.iConcert.ro, concertul trupei Aerosmith este cel mai asteptat eveniment muzical ala anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.