Procurorul care instrumenteaza cazul celor doi frati disparuti in 2006, ale caror oseminte au fost descoperite luni intr-un put, este de parere ca cei doi copii au avut parte de o "moarte oribila", provocata de frig si de foame, relateaza cotidianul Il Tempo in pagina sa electronica.

Exista din ce in ce mai multe dovezi ca Francesco si Salvatore Pappalardi nu au murit imediat ce au ajuns in put sau din cauza ranilor suferite in timpul caderii, devenind din ce in ce mai probabil ca cei doi ar fi decedat de frig si de foame, au declarat surse apropiate dosarului, explicand ca anchetatorii pleaca de la ipoteza ca cei doi copii "au cazut sau au fost aruncati de cineva in put".

Cadavrul lui Francesco a fost descoperit in pozitie de fetus, cu mainile intre picioare, iar Salvatore avea degetul in gura. Cele doua cadavre au fost descoperite la cativa metri unul de celalalt, fara incaltaminte.
Anchetatorii au cercetat fiecare detaliu din put pentru a incerca sa inteleaga ce li s-a intamplat celor doi frati disparuti in urma cu 20 de luni.

Potrivit surselor apropiate anchetei, cadavrele sunt mumificate, iar capetele lor nu prezinta "leziuni grave evidente", desi nu se stie deocamdata daca au suferit leziuni interne.

In 5 iunie 2006, cand au fost dati disparuti, Salvatore si Francesco Pappalardi aveau 11 si respectiv 13 ani si locuiau in comuna Gravina, acolo unde au fost descoperite luni resturile umane. Disparitia lor a provocat o vie emotie in intreaga Italie, insusi Papa Benedict al XVI-lea declarand, in iulie 2006, ca "urmareste cazul cu ingrijorare".

Dupa zadarnice operatiuni de cautare intreprinse in intreaga regiune, tatal copiilor, care se separase de mama, a fost acuzat ca a rapit si si-a ucis copiii si se afla in inchisoare din noiembrie 2007, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.