Osama Ben Laden nu se va lasa capturat viu si si-a ales deja un pistol special pentru a fi ucis in cazul in care prinderea sa va fi iminenta, a afirmat o fosta garda de corp a liderului retelei Al-Qaida.

Abu Jandal, care i-a asigurat protectia lui Ben Laden in Afganistan in perioada 1996 -2000, sustine ca liderul Al-Qaida a dat ordine stricte in legatura cu soarta sa daca ar fi gasit si arestat, intr-o aparitie la emisiunea ‘’60 Minutes’’ ce va fi difuzata duminica, 2 aprilie, la canalul de televiziune CBS .

" Daca ar urma sa fie capturat, Seikul Osama va prefera sa fie ucis’’, a afirmat el. ‘’Exista un pistol special care ar urma sa fie utilizat in cazul in care Seikul Osama Ben Laden ar fi atacat si noi am fi incapabili sa il salvam’’, a mai spus el. Jandal, care traieste in Yemen, afirma ca, in opinia sa, Ben Laden se ascunde mai degraba in Afganistan decat in Pakistan, si estimeaza ca recentele amenintari impotriva SUA trebuie luate in serios.

‘’Cand Seikul Osama promite ceva, face’’, a mentionat el. ‘’Sunt sigur deci ca Osama Ben Laden pregateste un nou atac in SUA’’, a mai spus el.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.