Printul William si sotia sa, Kate Middleton, au reusit sa parcurga un prim an de casnicie "fara greseala", afirma in unanimitate expertii in istoria casei regale britanice, iar tara intreaga asteapta de acum cu infrigurare nasterea unui mostenitor.

Casatoria de pe 29 aprilie 2011 a printului William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, cu Kate Middleton "a salvat imaginea monarhiei in randul publicului", considera expertul in istoria familiei regale Robert Jobson, intr-un interviu acordat AFP si citat de antena3.

Ducele si ducesa de Cambridge - titlurile oficiale ale celor doi tineri casatoriti - vor celebra intr-o maniera privata aceasta prima aniversare, a precizat un purtator de cuvant al palatului regal britanic.

Ei se vor afla insa in centrul atentiei din luna iunie, cu ocazia ceremoniilor dedicate jubileului de diamant al reginei Elizabeth a II-a, ce marcheaza 60 de ani domnie a suveranei britanice.

Biograful Andrew Morton spunea in urma cu un an ca, "daca Kate nu va ramane insarcinata in primele noua luni (de la casatorie, n.r.), ea va contrazice 200 de ani de traditie monarhica".

Insa printul William "a spus clar, de la bun inceput, ca va face lucrurile in ritmul lui", reaminteste Robert Jobson, conform mediafax.ro.

In ceea ce o priveste, Kate, "la varsta de 30 de ani, va dori in mod sigur sa isi mareasca familia cat de repede va fi posibil. Ea are o relatie de peste opt ani cu William si este in mod evident indragostita de el", a adaugat Jobson.

De la nunta din aprilie 2011, cuplul regal britanic a efectuat un turneu oficial triumfal in Canada si in statul american California si s-a intalnit cu presedintele Barack Obama si cu sotia acestuia. Aparitiile publice ale celor doi tineri, zambitoare si binevoitoare, sunt apreciate de public.

In ciuda aparitiilor lor publice considerate clasice, printul William si Kate apar cu o constanta impresionanta pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga. "Sunt frumosi amandoi, iar in plus, mai exista si factorul Diana" - mama printului William -, remarca Robert Jobson, reflectand "verdictul" dat de majoritatea comentatorilor specializati in viata si istoria familiei regale britanice.

Citeste si:
Prințul William și Kate Middleton s-au ales cu noi titluri după...
Prințul William și Kate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.