Ministerul Afacerilor Externe informeaza persoanele interesate in legatura cu dificultatile de circulatie existente in Bulgaria.

Agentia bulgara "Infrastructura rutiera" informeaza ca a fost ridicata partial interdictia de circulatie a mijloacelor de transport de peste 10 tone, pentru urmatoarele drumuri: autostrada "Trakia" pe teritoriul regiunii Burgas; autostrada "Hemus" pe teritoriul regiunii Shumen; drumul national I-2 Ruse - Varna pe teritoriul regiunilor Ruse, Razgrad, Shumen; drumul national I-4 Shumen - Targovishte pe teritoriul regiunii Shumen; drumul national I-5 Ruse - Veliko Tarnovo pe teritoriul regiunii Ruse; drumul national I-6 Sofia - Karlovo - Burgas pe teritoriul regiunii Burgas.

Ramane in continuare in vigoare interdictia de circulatie a camioanelor de peste 10 tone pe celelalte drumuri nationale in regiunile: Ruse, Burgas, Shumen, Razgrad, Silistra, Dobrici, Varna si Haskovo. In regiunea Ruse ramane in vigoare interdictia de circulatie pe toate drumurile, cu exceptia celor mentionate mai sus.

Datorita intreruperii navigatiei pe Dunare, liniile de ferry - boat Vidin - Calafat, Oreahovo - Bechet si Silistra - Calarasi nu mai functioneaza, traficul fiind directionat catre podul Ruse - Giurgiu. Se recomanda camioanelor de peste 10 tone sa astepte in zonele stabilite pe raza orasului Botevgrad.

Pentru astazi, 9 februarie, a fost anuntat cod portocaliu datorita temperaturilor foarte scazute in 12 regiuni in partea de nord a tarii, respectiv: Vidin, Montana, Vratsa, Pleven, Loveci, Gabrovo, Veliko Tarnovo, Ruse, Targovishte, Razgrad, Silistra, Shumen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.