Cazul penal impotriva lui Dominique Strauss-Kahn se erodeaza odata cu scaderea credibilitatii cameristei, dar nu exista un raspuns la intrebarea principala, si anume ce s-a intamplat in camera 2.806 a hotelului Sofitel din New York, la 14 mai, comenteaza New York Times.
Unele fapte nu sunt disputate, cum ar fi dovezi electronice care arata la ce ora camerista din Guineea, in varsta de 32 de ani, a intrat in apartamentul lui Strauss-Kahn. De asemenea, exista probe ca a avut loc o relatie sexuala. Insa, camerista a caracterizat intalnirea ca pe o agresiune sexuala. In schimb, avocatii lui Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, au declarat ca actul sexual a fost consensual. Altii au formulat alte teorii. Pe scurt, exista trei posibile scenarii, care pot fi sustinute, fiecare in parte, cu probele disponibile - probe fizice, electronice si marturii. [Cat de credibila este camerista care il acuza pe Strauss-Kahn?]
  • Un prim scenariu prezentat de cotidian este al unei "relatii scurte, cu forta". Camerista le-a spus politistilor, procurorilor si oficialilor de la spital ca Strauss-Kahn a obligat-o la sex oral, scrie MEDIAFAX. Politistii au crezut-o, iar procurorii au declarat, la tribunal, ca exista dovezi criminalistice consistente cu acuzatiile, fara sa dea detalii. Ulterior, avocatul cameristei a declarat ca aceasta a scuipat sperma pe perete si podea, denotand lipsa ei de consimtamant. Perioada scurta petrecuta in camera si inregistrarea video a plecarii precipitate a lui Strauss-Kahn, au fost prezentate tot in favoarea cameristei. [Strauss-Kahn, refuzat de doua angajate ale hotelului, inainte de presupusul viol]

  • Un act consensual este prezentat ca al doilea scenariu. Avocatii fostului director FMI au sugerat ca relatia a fost consensuala. Cel mai puternic argument, in opinia lor, este corpul clientului lor. Dupa arestare, el a fost dus la Kings County Hospital Center, in Brooklyn. Nu prezenta nicio leziune, potrivit marturiilor a doua persoane, pe care avocatii le-ar putea utiliza pentru a sugera ca nu a existat nicio "lupta" fizica. Atat comportamentul cameristei, cat si al lui Strauss-Kahn, de dupa actul sexual, ar putea fi prezentate de avocatii lui Strauss-Kahn in favoarea acestui scenariu.

  • Potrivit New York Times, al treilea scenariu este al unei neintelegeri. In timp ce ambele parti sunt de acord ca in camera de hotel a avut loc un act sexual, se poate pune intrebarea daca nu cumva o neintelegere intre cei doi a condus la scandalul ulterior.

Potrivit acestei teorii, sexul oral a inceput ca un act consensual, dar, ulterior, ceva a determinat-o pe camerista sa depuna plangere. Toate probele care sustin o relatie sexuala consensuala se aplica si in acest scenariu, dar pentru a accepta acest lucru este nevoie sa se admita ca femeia a hotarat spontan sa faca sex oral cu un barbat de doua ori mai in varsta ca ea, pe care nu l-a mai intalnit niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.