Fostul director al Fondului Monetar International (FMI) a cautat compania a doua angajate ale hotelului Sofitel din Manhattan, cu o zi inainte de presupusa tentativa de viol asupra unei cameriste, potrivit unei surse din politie apropiata anchetei.

In timp ce o receptionera il conducea pe Strauss-Kahn la apartament, dupa inregistrarea la hotel, acesta i-a cerut sa ramana "pentru niste sampanie", potrivit sursei, dar receptionera le-a spus investigatorilor ca l-a refuzat, informeaza MEDIAFAX.

Ulterior, potrivit aceleiasi surse, Strauss-Kahn a sunat-o, din apartamentul sau, pe o alta receptionera, pentru a o intreba daca vrea sa i se alature, pentru a bea ceva impreuna, dupa program. Ca si prima receptionera, aceasta a refuzat invitatia directorului FMI. "L-a descris ca pe un flirt", a declarat sursa citata.

Detalii suplimentare incep sa apara, din interviurile politiei cu personalul hotelului, despre contactele pe care le-ar fi putut avea angajatii hotelului cu clientul, inainte de presupusa agresiune sexuala.

Intre timp, o alta sursa din politie a oferit mai multe detalii despre momentul in care politia a patruns in avionul Air France cu destinatia Paris, pe Aeroportul J. F. Kennedy, pentru retinerea acestuia. Aceasta sursa a declarat ca Strauss-Kahn i-a intrebat pe politisti ce s-a intamplat. O alta sursa a declarat ca acesta a ramas tacut cand a fost transferat unor detectivi din New York si cand a fost interogat de investigatori din cadrul unei unitati speciale, Special Victims Unit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.