Doi adolescenti din satul druz arab Isfiya, din masivul muntos Carmel (nordul Israelului), au fost arestati, fiind suspectati ca au provocat "din neglijenta" incendiul care devasteaza regiunea de joi dimineata, au anuntat sambata surse din cadrul politiei.

Cei doi tineri, in varsta de aproximativ 15 ani, sunt suspectati ca au provocat incendiul in timpul unui picnic organizat intr-o poiana, unde au lasat jar mocnit in urma lor, a precizat postul public de radio, transmite MEDIAFAX.

"Potrivit primelor elemente ale anchetei, s-a dovedit ca neglijenta unei familii ar fi la originea dezastrului", anuntase anterior un oficial din cadrul politiei regiunii nordice, Roni Attia.

Incendiul care devasteaza de joi dimineata padurea de pe Muntele Carmel a provocat moartea a 41 de persoane . Acesta a distrus, de asemenea, 5.000 de hectare si cinci milioane de copaci, potrivit Biroului forestier.

Incendiul de padure devastador in Israel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.