Liderul nord-coreean Kim Jong-Il si fiul sau cel mic, Kim Jong-Un, presupusul lui succesor, au asistat la un concert, in timp ce situatia este foarte tensionata in peninsula coreeana, a anuntat agentia oficiala KCNA.

Kim Jong-Il si Kim Jong-Un au mers la acest concert sustinut de orchestra de stat nord-coreeana in prezenta a zeci de militari si demnitari ai partidului comunist nord-coreean, a anuntat KCNA, fara a preciza data evenimentului, relateaza MEDIAFAX, citand AFP.

Acest moment de destindere al "iubitului conducator", cum este desemnat oficial Kim Jong-Il, are loc in timp ce regimul stalinist a afirmat luni ca peninsula coreeana este "in pragul razboiului", din cauza manevrelor navale "criminale" pe care le desfasoara in prezent Coreea de Sud si Statele Unite in Marea Galbena.

Aceste exercitii "ale imperialistilor americani si ale marionetelor lor razboinice sud-coreene" sunt desfasurate impotriva Coreei de Nord, a afirmat in ultimele zile Phenianul.

Cititi si: Coreea de Nord ameninta cu "un contraatac fara mila"

Seulul, vinovat de conflictul din Peninsula Coreeana?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.