Secretarul de Stat american Hillary Clinton a declarat, in gluma, in Malaysia, ca presedintele Barack Obama o invidiaza pentru ca este departe de Statele Unite in ziua scrutinului legislativ care se anunta dificil pentru democrati.

"Am vorbit cu presedintele Obama. Cred ca este putin invidios ca eu sunt aici", a declarat Clinton la Kuala Lumpur.

Hillary Clinton a declarat ca este "o mare onoare" sa lucreze cu Barack Obama, care a invins-o in alegerile primare inaintea scrutinului prezidential din 2008, relateaza MEDIAFAX, citand AFP.

"Obama si cu mine colaboram strans in materie de politica externa si eu sustin cu tarie obiectivele fixate pentru tara. Cred ca presedintele a mostenit probleme extrem de dificile si este determinat si vizionar asumand sarcina de a le rezolva. Este un privilegiu pentru mine sa fiu un partener si un consilier apropiat", adauga secretarul de Stat american.

Democratii risca sa sufere o infrangere in scrutinul legislativ, pe fondul nemultumirii populatiei fata de situatia economica.

Hillary Clinton efectueaza un turneu in zona Asia-Pacific, care include in principal Vietnamul, China si Australia.

Cititi si: Obama: O victorie a republicanilor ar putea afecta economia SUA

Alerta in SUA: Barack Obama evoca o amenintare terorista credibila

Obama, o dezamagire pentru alegatorii sai?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.