Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a declarat vineri ca tara sa "nu va permite nimanui sa ii dicteze politicile, si in niciun caz teroristilor", intr-o reactie la avertismentul adresat de Osama ben Laden autoritatilor franceze

"Franta nu va permite nimanui sa ii dicteze politicile si in niciun caz teroristilor", a afirmat Sarkozy in cursul unei conferinte de presa organizata la Bruxelles, transmite MEDIAFAX.

"Legea privind valul islamic a fost votata si promulgata, Republica franceza si-a exprimat clar optiunea. Franta nu doreste ca pe teritoriul sau femeile sa fie inchise in spatele unor elemente textile", a adaugat Sarkozy, citat de AFP.


Intr-un mesaj difuzat miercuri, liderul al-Qaida, Osama ben Laden, a lansat amenintari la adresa Frantei, cerand retragerea trupelor franceze din Afganistan si avertizand in legatura cu situatia ostaticilor francezi din Niger.

Cititi si:Franta a hotarat: NU valului islamic in public!

Franta: Riscul de atentate "nu a fost niciodata atat de mare"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.