Alessio Burtone (20 de ani), italianul care a ucis-o pe Maricica Hahaianu cu un pumn, se teme de romanii din inchisoarea Regina Coeli si a primit o celula separata.
In a treia zi de inchisoare, Alessio Burtone a fost mutat intr-o celula separata pentru ca se teme de o eventuala reactie violenta pe care ar putea sa o aiba romanii din penitenciarul Regina Coeli, din Roma, a declarat, pentru AGERPRES, avocatul Fabrizio Gallo.

Miercuri dimineata a avut loc consiliul pentru validarea arestului lui Burtone in fata judecatorului pentru ancheta preliminara, Sandro di Lorenzo, si a procurorului Antonio Calaresu. [Romanca agresata la Roma: Rezultatul autopsiei]

La incheierea consiliului, procurorul Calaresu i-a avertizat pe jurnalisti ca "prea multa importanta data cazului nu ajuta anchetei" si nu doreste sa provoace alte suferinte in evaluarea faptelor, pentru ca "este obisnuit sa lucreze cu discretie si in liniste maxima", informeaza agentia de presa ANSA.

Citeste si: [Agresorul din Italia risca 18 ani de inchisoare]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.