Magnatul se gandeste tot mai serios sa candideze la presedintia Statelor Unite.

Trump a declarat ca ia in considerare aceasta posibilitate pentru urmatoarele alegeri, din 2012, fiind de parere ca tara sa "nu va fi prea bine daca cineva nu va lua masuri rapid". "Nu stiu daca voi face acest pas, probabil nu voi candida, dar va spun ca ma gandesc serios la acest lucru pentru prima oara ", a declarat omul de afaceri pentru MSNBC.

Nu este insa pentru prima oara cand Trump "flirteaza" cu aceasta idee. Initial, acesta a vrut sa candideze in 1988, pentru republicani, dar si in 1999, cand s-ar fi aflat in topul preferintelor, potrivit sondajelor. In 2007, omul de afaceri i-a sugerat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey sa candideze alaturi de el, pentru postul de vicepresedinte.

Acum, miliardarul spune ca ar candida din partea republicanilor.

Analistii sustin insa ca sansele acestuia de a castiga alegerile prezidentiale sunt foarte reduse, dand exemplu cazul miliardarului american, Ross Perot, care a fondat Partidul Reformei. Acesta a candidat fara succes la presedintia SUA, de doua ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.