O grupare de crima organizata dezmembrata de politie intentiona sa il asasineze pe premierul Boiko Borisov, relateaza Sofia News Agency.

Guparea "Killers" (Asasinii) a primit ordinul sa il asasineze pe Borisov in urma cu sase-sapte luni, potrivit cotidianului 24 Ceasa, care citeaza surse apropiate anchetei. In urma cu cateva luni, serviciile americane de informatii le-au avertizat pe cele bulgare ca exista un "grup de oameni de afaceri nemultumiti" au ordonat asasinarea lui Borisov, relateaza NewsIn.

Mai multi membri ai gruparii au fost arestati vineri, in cadrul unei operatiuni speciale a Ministerului bulgar de Interne. Printre persoanele retinute se numara si Petar Stoianov, seful Federatiei bulgare de sumo. Politia considera ca exista dovezi clare ca gruparea l-a asasinat pe controversatul Iuri Galev, presedintele unui club de fotbal, in iunie 2010.

In cursul unei conferinte de presa organizate sambata, ministrul de interne Tvetan Tvetanov si Borisov nu au mentionat un complot vizand asasinarea premierului. Insa Borisov a dat asigurari ca ancheta va scoate la lumina informatii despre multe asasinate, desfasurate sau planificate. Aceste crime erau legate de droguri, prostitutie si turism.

Citeste si: [Un imam l-a blestemat pe premierul bulgar sa-si rupa piciorul intr-o luna]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.