Premierul rus Vladimir Putin a anuntat ca s-a intalnit cu spionii rusi extradati din Statele Unite si a cantat cantece patriotice cu ei, relateaza RIA Novosti.

"M-am intalnit cu ei", a spus Putin, intrebat de jurnalisti, precizand ca a cantat cu cei 10 spioni melodi patriotice, precum "De la ce porneste patria mama". Intrebat despre viitorul lor, premierul a precizat ca cei 10 "vor munci". "Sunt convins ca vor lucra in locuri bune, sunt convins ca vor avea o viata interesanta si frumoasa", a afirmat el. Insa seful Guvernului rus nu a precizat unde a avut loc intalnirea. [Ce se va intampla cu spionii rusi prinsi in SUA?]

Potrivit NewsIn, la inceputul acestei luni, cei 10 rusi au admis ca sunt agenti ai unei tari straine. Autoritatile americane au renuntat la acuzatiile mai grave, de spalare de bani, la adresa lor. Putin, fost agent KGB in timpul epocii sovietice, a facut declaratii despre intalnirea sa in timpul unei vizite in Ucraina, potrivit BBC.

El a confirmat si ca Anna Chapman, care a fost cea mai mediatizata in Occident, s-a numarat printre agentii prezenti la intalnire. Premierul a subliniat ca "fiecare dintre ei a avut o viata grea".[Spioana din Rusia, curtata de industria porno!]

"Prima (problema -n.red.) a fost sa strapaneasca o limba straina la fel de bine ca pe a lor. Sa gandeasca si sa vorbeasca si sa faca ce li se spune, in interesul patriei, timp de multi ani, fara a conta pe imunitate diplomatica", a explicat el. "Acest (scandal de spionaj - n.red.) a fost rezultatul unei tradari. Ei (tradatorii - n.red.) sfarsesc prin a bea sau a lua droguri", a adaugat el.

Intrebat de jurnalisti daca Moscova se va razbuna, el a raspuns: "Este incorect sa intrebati acest lucru. Serviciile speciale traiesc dupa propriile lor reguli si toata lume stie care sunt aceste reguli".

Citeste si:
Bulgaria caută spioni ruși în serviciul de contraspionaj
Bulgaria caută spioni ruși în...

Citeste si: [[VIDEO]: Putin, pe Harley Davidson la Sevastopol]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.