Premierul rus, Vladimir Putin, a participat, sambata, la un festival al motociclistilor desfasurat la Sevastopol, unde a ajuns cu o motocicleta Harley Davidson

Putin, imbracat in haine de culoare neagra si purtand ochelari de soare si manusi, a sosit in fruntea unei coloane de motociclisti, fiind primit cu aplauze de cele cateva sute de participanti la festival, conform Mediafax. Motocicleta sa, de tip Harley Davidson, era impodobita cu steagurile rusesc si ucrainean.

Mii de persoane se aduna in fiecare an la Sevastopol, pentru un festival de doua zile al motociclistilor. Editia din acest an, cea de-a 14-a, este dedicata implinirii a 65 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste si prezinta modele de motociclete din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. La editia de anul trecut a festivalului au participat 5.000 de motociclisti.

Putin s-a intalnit sambata cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, caruia i-a multumit pentru atmosfera favorabila a relatiilor ruso-ucrainene, si i-a felicitat pe marinari inaintea Zilei Marinei, care va fi marcata duminica. "Maine, marinarii rusi si ucraineni vor fi impreuna, asa cum au fost natiunile noastre timp de multe secole", a spus premierul rus.

"Multe multumiri pentru aceasta liderilor ucraineni si, in primul rand, presedintelui Viktor Ianukovici - pentru decizia privind Flota rusa a Marii Negre si pentru atmosfera pe care o creeaza in relatiile dintre tarile noastre surori", a adaugat Putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.