Cantareata Carla Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat din nou presei ca, in calitate de sotie, nu ar vrea ca sotul sau sa candideze la un al doilea mandat la presedintie, in 2012.

Intr-un interviu acordat saptamanalului Madame Figaro, ce va fi publicat sambata, Bruni-Sarkozy spune: "In calitate de sotie, nu as vrea (ca Sarkozy sa candideze pentru un al doilea mandat - n.red.). Poate ca mi-e teama ca ii va afecta sanatatea, poate ca as vrea sa traim ce ne mai ramane de trait in pace?".

"Dar, indiferent de situatie si de deciziile pe care le va lua sotul meu, voi trai linistita cu ele", a adaugat ea, relateaza AFP.

Intrebata despre un "zvon aparut pe internet privind familia sa", Prima Doamna a afirmat ca "zvonul face parte din natura umana, chiar daca este o degradare". "A existat intotdeaunea. Dar dispretuiesc ceea ce provine de pe un blog si este semnat Mickey sau Superman. Dispretuiesc asa-zisii jurnalisti care se servesc de bloguri ca de o sursa credibila", a adaugat ea.

Prima Doamna a apreciat ca, faptul ca jurnalistii "reiau si propaga un zvon fara fundament, raspandit de o sursa anonima, i se pare o deriva pentru democratie si o punere in pericol a nobletii unei meserii al carei sens este integritatea informatiei", potrivit NewsIn.

Bruni-Sarkozy a subliniat si ca modul in care presa il "maltrateaza" pe sotul ei o infurie. "Sunt adesea indignata", a adaugat ea.

Sotia sefului statului francez a criticat si "lumea mediatico-politica". "Nu este o lume pe care o apreciez, o gasesc nedreapta si destul de incompetenta. Imi place, insa, lumea politica, majoritatea si opozitia: este formata din mari muncitori, este pavata cu sacrificii si vocatii".

Cantareata si fostul manechin a mai spus si in alte interviuri ca nu ar vrea ca sotul sau sa candideze din nou la alegeri prezidentiale peste doi ani.

Citeste si:
Sarkozy atrage atentia asupra unor noi posibile atacuri teroriste
Sarkozy atrage atentia asupra...

[VIDEO]: Destainuirile Carlei Bruni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.