Fostul presedinte moldovean Vladimir Voronin a declarat joi ca premierul Vlad Filat a fost chemat la Bucuresti in urma cu cateva saptamani de omul de afaceri Dinu Patriciu, care i-ar fi cerut sa-i restituie banii oferiti in campania electorala. Afaceristul roman a negat toate acuzatiile.

"Filat a fost chemat acum cateva saptamani la Bucuresti de catre Dinu Patriciu si a fost amenintat sa intoarca banii, care i-au fost oferit in campania electorala", a afirmat Voronin intr-o conferinta de presa, conform UNIMEDIA.

Liderul Partidului Comunistilor a adaugat ca "Filat si-a folosit talentul sau din tinerete din domeniul contrabandei de tigari". "Noi avem informatia ca au fost pregatite 10 tiruri cu tigari", a adaugat Voronin, informeaza NewsIn.

"Doua tiruri au trecut fara de probleme. Nici macar nu s-au oprit in vama moldoveneasca. De abia tirul trei a fost oprit. Se vede ca nu a fost coordonat ceva cu conducerea Romaniei, deoarece exista un anumit tip de relatie dintre Basescu si Patriciu. Probabil este o rafuiala", a mai declarat Vladimir Voronin.

In replica, Dinu Patriciu a declarat ca acuzatiile lui Voronin sunt false, intrucat nu ar fi avut niciun fel de relatii comerciale cu Filat.

„Este o prostie. Eu nu am avut niciun fel de relatie comerciala sau financiara cu domnul Filat, vreodata, de niciun fel. L-am vazut o singura data in viata mea”, a spus omul de afaceri agentiei Mediafax, citata de UNIMEDIA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.