Guvernatorul regiunii Roma, Piero Marrazzo, membru al opozitiei guvernului Berlusconi, se declara victima a unui complot, dupa arestarea unor politisti care se foloseau de o inregistrare video delicata in care el ar fi aparut in compania unui transsexual relateaza AFP.
Presa locala a anuntat joi seara arestarea a patru jandarmi suspectati ca au incercat sa obtina pana la 80.000 de euro de la Marrazzo, pretinzand ca au o inregistrare in care acesta apare in compania unui transsexual, informeaza NewsIn.

"Aceasta inregistrare este un fals, nu am dat niciun ban, sunt victima unui complot. Nu voi demisiona", a spus Marrazzto, citat sambata de presa. Acest fost jurnalist al televiziunii RAI conduce regiunea Latium din 2005, pentru Partidul Democrat, principala forta a opozitiei.

Scandalul intervine cu cateva luni inaintea alergerilor regionale din martie, ce vor fi un test major pentru guvernul lui Silvio Berlusconi.
Jandarmii erau interogati sambata de un magistrat.

"Stanga este in cadere din cauza sexului, guvernatorul Romei dezminte, dar documentele confirma: iata continutul interogatoriului", titreaza Il Giornale, cotidianul familiei Berlusconi. Directorul ziarului, Vittorio Feltri, denunta tacerea presei de stanga, mai ales a La Repubblica.

"Ei cer demisia unui premier suspectat ca frecventeaza tinere, dar trateaza ca biata victima guvernatorul unei regiuni surprins in casa unui transsexual. De ce presedintele Consiliului este un porc, iar liderul regiunii Latium un brav om persecutat si demn sa fie protejat de sfintenia dreptului la viata privata?", se intreaba Feltri.

Frattini: Femeia care spune ca a petrecut o noapte cu Berlusconi a fost platita de presa

Berlusconi, criticat de propria fiica


VIDEO: Berlusconi i-ar fi facut avansuri lui Michelle Obama


Italiencele fac revolutie impotriva lui Berlusconi, premierul misogin


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.