Dupa ce ziarele au scris ca Silvio Berlusconi ar intentiona sa vanda vila din Sardinia, unde organiza petreceri cu tinere, premierul italian dezminte totul, relateaza AFP.

Mai multe ziare au scris ca premierul vrea sa vanda proprietatea evaluata de cotidianul La Repubblica la aproximativ 200 de milioane de euro, dupa publicarea fotografiilor de la o petrecere organizata acolo sau cele de pe un iaht pe care se aflau mai multe tinere.

"Mi-au violat intimitatea. Este ca si cum ar fi intrat hotii in casa", a spus el, potrivit Corriere della Sera.

Desi publicarea fotografiilor de la una dintre petreceri a fost interzisa de justitie, cateva fotografii au aparut in presa, prezentand tinere cu sanii goi sau un barbat complet dezbracat.

Saptamana trecuta, mai multe tinere au declarat ca au fost platite pentru a participa la una dintre petrecerile de pe properitatile premierului, la Roma si Sardinia, de catre un om de afaceri din Bari, anchetat pentru coruptie. Berlusconi a denuntat acuzatiile ca fiind "ordinare".

Tinere platite pentru a petrece nopti cu Berlusconi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.