Silvio Berlusconi este din nou in vizorul presei joi, dupa publicarea unor informatii pe care le-a descris drept "obscene" si potrivit carora si-a petrecut nopti in compania unor tinere platite in acest scop, in timpul petrecerilor pe care le organiza in resedintele sale luxoase, transmite NewsIn.
"Scandal legat de petrecerile lui Berlusconi. Patru femei la Parchetul din Bari: Am fost platite pentru a participa", titreaza pe prima pagina La Stampa, cotidianul italian al grupului Fiat.

Potrivit presei italiene, afacerea este legata de o ancheta deschisa de Parchetul din Bari impotriva a doi presedinti ai unei companii, fratii Tarantini, suspectati de coruptie pentru a obtine diverse licitatii.

Interceptarile telefonice realizate in cadrul acestei anchete au ridicat suspiciuni privind "incitarea la prostitutie", dupa ce Giampaolo Tarantini, cunoscut al lui Silvio Berlusconi, a oferit bani mai multor femei de companie pentru a-si petrece noaptea in doua resedinte ale premierului italian, la Roma si in Sardinia.

Una dintre acest tinere, Patrizia D'Addaria, a afirmat pentru cotidianul Corriere della Sera ca a mers de doua ori la domiciliul lui Berlusconi din Roma, in schimbul promisiunii ca va primi de fiecare data cate 2.000 de euro. Ea a precizat ca a inregistrat discutiile sale cu premierul si ca acestea vor fi trimise magistratilor insarcinati cu ancheta.

"Mi se pare exagerat sa mi-l imaginez pe Berlusconi platind o femeie cu 2.000 de euro ca sa iasa cu el. Cred ca ar putea avea multe femei si gratuit", a reactionat joi, in Corriere della Sera, Niccolo Ghedini, avocatul premierului italian. "Ancheta din Bari nu il vizeaza pe premier. Daca vreau sa fac o impresie buna in fata lui Silvio Berlusconi si ma prezint la el acasa cu o fata frumoasa pe care am platit-o, el nu poate sti acest lucru. (...) Iar daca una dintre aceste femei urmau sa aiba contacte sexuale cu el, (Berlusconi - n.red.) nu ar sti in continuare (ca e platita - n.red.), deci nu poate fi implicat nici juridic, nici moral", a declarat Ghedini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.