Rusii "nu" sunt deloc niste barbati pretentiosi cand vine vorba de alegerea consoartei. In opinia celor mai multi barbati rusi, femeile si sotiile ideale trebuie sa fie in primul rand inteligente si frumoase
In acelasi timp, la femei, barbatii rusi apreciaza bunatatea si eleganta, in timp ce la sotii ei considera mai important sa remarce calitati precum fidelitatea si priceperea de a duce gospodaria. Aceste rezultate au fost obtinute in urma unui sondaj de opinie realizat de Centrul de Studii al portalului SuperJob.ru, citat de cotidianul rus Izvestia.

In opinia a 46 la suta dinte barbatii rusi, femeia ideala ar trebui sa fie inteligenta, sa demonstreze "ratiune" si "flexibilitate a mintii". Totodata, barbatii afirma ca ar fi mai bine ca femeia sa nu-si manifeste in mod deschis inteligenta, ca nu cumva sa-si ofenseze tovarasul de viata, adica "sa-si poata ascunde mintea". §i pentru o sotie mintea sclipitoare este importanta, insa in acest caz respectiva varianta de raspuns a fost preferata de mult mai putini repondenti: 29 la suta. Unii barbati considera ca este obligatoriu ca sotiile sa fie inteligente, pentru ca "sotii sa aiba cui sa ceara un sfat", insa altii considera ca sotia ideala este cea care "stie sa taca in mod destept".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.