Foc continuu. Doi americani au decis sa realizeze un adevarat maraton erotic pentru a reaprinde pasiunea in mariajul lor
Un cuplu american a avut o idee de-a dreptul nebuneasca pentru a evita ca mariajul lor sa devina doar o simpla relatie, lipsita de pasiune. Douglas si Annie Brown erau casatoriti de 14 ani, cand, intr-o zi, le-a venit ideea sa faca maratonul sexual de trei luni. "Stateam in pat si ne uitam la un show de televiziune in care mai multe cupluri se plangeau ca nu mai au parte de sex in mariaj, ca relatia devine pe zi ce trece mai apasatoare si ca nu stiu cum sa depaseasca problemele aparute in casniciile lor. Ba mai mult, altii sustineau cu tarie ca mariajul fara sex este posibil si chiar se laudau ca avusesera, de comun acord, 100 de zile de abstinenta", a povestit Annie.

"In acel moment i-am spus lui Doug ca mi-ar placea la nebunie sa procedam total invers decat cei pe care ii vedeam la televizor si sa tinem o cura prelungita de sex, adica sa facem amor 101 zile la rand", a mai spus ea. "Ideea ei mi s-a parut exceptionala si am fost imediat de acord, pentru ca sunt de parere ca relatiile sexuale intr-un cuplu sunt extrem de importante pentru ca o legatura sa functioneze pe timp nelimitat", a adaugat Douglas.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.