Un bordel din statul american Nevada incearca sa isi stimuleze activitatea oferindu-le clientilor sai benzina gratuita, in contextul scumpirii combustibililor,informeaza NewsIn.
Clientii bordelului Shady Lady Ranch, din Beatty, Nevada, situat la 209 kilometri nord-vest de Las Vegas, primesc un voucher pentru benzina in valoare de 50 de dolari, pentru fiecare 300 de dolari cheltuiti - echivalentul a aproximativ o ora de servicii.

Proprietarul bordelului, James Davis, a declarat ca a trebuit sa comande un nou set de vouchere de benzina in valoare de 1.000 de dolari, dupa ce primul set s-a epuizat intr-o saptamana.

"Merge. Ne descurcam chiar bine. Iunie si iulie nu sunt, de obicei, luni bune", a explicat Davis, coproprietar al bordelului, impreuna cu sotia sa Bobbi, intr-un interviu acordat telefonic.

Benzina in valoare de 50 de dolari acopera aproximativ costul unui drum dus-intors de la Las Vegas la Shady Lady Ranch.

Davis a declarat ca activitatea bordelului, care functioneaza de 16 ani, se diminueaza in general vara. El a explicat ca in general Shady Lady Ranch are oferte speciale vara, pentru a atrage clienti, si ca sotia sa a avut ideea voucherului pentru benzina pentru luna iulie din cauza cresterii pretului combustibililor.
Preturile la benzina au ajuns la 4,08 dolari galonul (aproximativ 1,05 dolari litrul) saptamana trecuta, un nivel record, cu 38% mai mare decat anul trecut.

Bordelurile, ilegale in majoritatea statelor americane, sunt legale in unele zone din Nevada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.