Valoarea mostenirii de care se vor bucura „rivalii” lui Trouble este estimata la mai multe miliarde de dolari Trouble, cainele celebrei Leona Helmsley, devenea anul trecut cel mai bogat patruped din lume dupa ce stapana sa, decedata in august, ii lasa mostenire 12 milioane de dolari.

Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat. In urma cu o luna, o judecatoare din Manhattan a decis sa-i ia cainelui 10 milioane de dolari din mostenire, pentru a-i atribui unei asociatii de caritate. Vestile proaste pentru cainele Trouble nu se opresc aici. Acum s-a aflat ca ce ii lasase stapana sa este nimic pe langa ce vor primi alti caini din partea fondului de caritate Helmsley. Miliardara a lasat doua pagini cu instructiuni potrivit carora toata averea sa, imperiul imobiliar estimat ca valoreaza intre cinci si opt miliarde de dolari, sa fie folosita pentru ingrijirea si bunastarea cainilor, potrivit celor doua persoane care au vazut documentul si care l-au deschis, sub protectia anonimatului.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.