Un baiat de opt ani din Suedia e acuzat de discriminare din cauza ca nu si-a chemat toti colegii la petrecerea de ziua lui

In timpul unei ore de curs, un baiat din Suedia a oferit invitatii scrise micutilor pe care dorea sa-i vada la cheful aniversar. Doi dintre copii au fost omisi de pe lista oaspetilor, fapt ce l-a nemultumit la culme pe profesorul aflat la ora. Dascalul a confiscat, imediat, toate invitatiile, iar conducerea scolii a depus o plangere prin care cere Parlamentului sa analizeze acest caz.

Baiatul de opt ani este acuzat ca si-a discriminat colegii si le-a incalcat drepturile fundamentale, omitand sa-i invite la petrecere.

“Avand in vedere ca invitatiile au fost inmanate in incinta scolii si in timpul orelor de curs, cel care le-a oferit trebuia sa se asigure ca nu face nedreptati”, a afirmat un reprezentant al scolii.

Intregul scandal s-a declansat in orasul Lund, din sudul Suediei - o localitate cu buna reputatie in ceea ce priveste rezultatele scolare.

Membrii legislativului de la Stockholm trateaza cazul cu cea mai mare seriozitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.