Fibre. Culturismul nu este un sport rezervat doar muschilor masculini. Anual, zeci de femei isi etaleaza bicepsii bine lucrati la Campionatul Mondial de Culturism

Castigatoarea de anul acesta a titlului de campioana mondiala la culturism este Elena Shportun, o rusoaica de 29 de ani din regiunea Kranoyarsk. Cu muschii bine lucrati, frumoasa Elena a cucerit membrii juriului din Spania, care i-au acordat si premiul Miss Olympia. Antrenamentele pentru actuala campioana a lumii au inceput acum mai bine de zece ani, cand rusoaica a intrat in sala de fitness pentru a scapa de grasimea de pe solduri.

Ce a inceput ca un program de pierdere a kilogramelor in plus s-a transformat treptat intr-un antrenament fizic de performanta. In tot acest timp, instructorul personal de fitness i-a supravegheat alimentatia si i-a coordonat exercitiile pentru ca Elena sa poata participa la competitiile de profil. Detinatoare a patru medalii la concursurile de culturism nationale, rusoaica a facut cu greu rost de fondurile necesare deplasarii la Campionatul mondial din Spania.

Astfel, ea a fost nevoita sa imprumute 1.500 de dolari de la prieteni si rude pentru a-si achita biletul de avion si cazarea. Mai mult chiar, a facut economii si la costumul de scena, pe care si l-a cusut singura. Cu diploma in studii economice, "musculoasa" rusoaica prefera sa isi petreaca timpul liber alaturi de iubitul ei sau brodand macrameuri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.