Compusii antiinflamatorii din aceasta branza par sa functioneze cel mai bine in medii acide precum tractul digestiv uman.
Specialistii sustin ca acesti compusi ar putea fi extrasi pentru a crea medicamente ce combat bolile cardiovasculare sau pentru alcatuirea cremelor cu rol anti-imbatranire.
De asemenea, descoperirea ar putea explica asa-numitul „paradox frantuzesc”. Francezii, desi au un regim alimentar bogat in grasimi, sodiu si alcool par sa aiba o sanatate mai buna decat a majoritatea europenilor, scrie descopera.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Testul Norocului: Care vor fi cele mai norocoase luni pentru tine în 2026?
Sursa: garbo.ro
-
Shakira, virală pe TikTok după ce a vorbit în limba română. Cum a ajuns...
Sursa: kudika.ro