Iaurtul cu vanilie poate avea efecte stimulante asupra libidoului.

In timpul unor experimente pentru a afla ce impact are iaurtul cu vanilie asupra obezitatii, savantii de la prestigiosul Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite ale Americii au constatat cu surprindere ca acest produs amelioreaza viata sexuala a soareilor.

Cercetatorii au remarcat parul mult mai stralucitor si de 10 ori mai bogat (ca densitate) al soarecilor hraniti cu acest tip de iaurt. Ei au remarcat ca soarecii masculi aveau testicule cu pana la 15% mai mari decat cei care consumau junk-food si cu 5% mai mari decat cei care urmau un regim normal dar fara iaurt,
scrie mediafax.

Soarecii din primul grup isi fecundau partenerele mai repede si cu o rata de succes mai mare.De altfel, femelele din acest grup aveau la randul lor pui mai mari si intarcati mai repede, in comparatie cu femelele care nu primeau iaurt cu vanilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.