Jocurile pe telefon Angry Birds si Tetris s-au dovedit a fi cele mai relaxante  activitati ale angajatilor.

Un studiu de piata efectuat de compania care produce Angry Birds arata ca pe parcursul unei singure zile, in lume, oamenii dedica Angry Birds timpul echivalent a 16 ani de zile, scrie evz.ro.

Cu toate ca 32% dintre cei care l-au jucat au declarat ca este un obicei relaxant, iar in 58% dintre cazuri oamenii aveau o stare mai buna de spirit dupa o partida de jucat, partea trista este ca acestia devin mai nesociabili. Numarul jucatorilor singuri, care nu sunt implicati intr-o relatie, este de noua ori mai mare fata de ceilalti.

De asemenea, s-a dovedit ca pacientii cu boli psihice care sufereau de cosmaruri, flashback-uri sau alte traume de acest gen, se simteau mult mai bine dupa ce jucau Tetris. Accesele de furie, problemele de concentrare sau tresaririle pot fi diminuate cu acest joc, lucru ce ar putea fi aplicat si in cazul stresului de la job.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.