Daca in casa ta este dezastru, atunci la fel este si in dieta ta. Ce spun noile cercetari?

Daca stilul vostru de viata este haotic, atunci si dieta voastra va avea de suferit. Dezordinea inseamna ca nu suntem in control asupra vietii noastre. De asemnea, si greutatea se acumuleaza pentru ca nu putem sa o controlam, scrie Daily Mail.

Multi dintre noi se confrunta cu aceasta problema: avem teancuri cu reviste, cutii cu pantofi, cutii cu jucarii, si numai gandul de a le strange este obositor. Desi uram dezordinea, continuam sa traim asa, la fel cum, desi stim ca mancam nesanatos, nu ne schimbam obiceiurile.

In general, problemele de greutate sunt cauzate de stilul de viata, asadar, dezordinea, haosul si kilogramele in plus sunt mereu legate intre ele. Casa ta este o reflexie a atitudinii tale, la fel si corpul.

Chiar si pastrarea hainelor care nu ne mai vin este un semn rau. In loc sa ne motiveze sa pierdem in greutate, acele haine care incep sa miroasa a naftalina ne fac sa ne simtim din ce in ce mai vinovati. Hainele acestea nu iti vor aminti decat de silueta de alta data, in timp ce tu mananci la fel de prost in continuu.

Bucataria utilata cu tot felul de aparate pe care nu le folosim niciodata au aceleasi efecte negative asupra psihicului nostru la fel ca si hainele.

S-a demonstrate ca oamenii care incep sa-si faca ordine in lucruri, incep sa manance sanatos pentru ca asa simt nevoia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.