Un profanator de morminte din Rusia a trait in aceeasi casa cu 26 de cadavre pe care le-a imbracat in papusi.

Anatoly Moskvina a adunat cadavrele din peste 100 de cimitire, si toate “proaspete”, adica fete care au murit cand aveau varste cuprinse intre 15 si 26 de ani. El le-a carat in pungi de plastic in apartamentul lui mic, cu trei camere, din Nizhny Novgorod.

Aici, barbatul de 45 de ani a imbracat cadavrele in rochii, iar pe unul l-a facut sa arate ca un ursulet de plus. Obsesia lui ciudata a fost decoperita atunci cand parintii lui au venit in vizita, dupa ce s-au intors din vacanta.

Moskvina, istoric si jurnalist, descris de vecinii lui ca fiind un geniu, obisnuia sa doarma intr-un sicriu sau pe bancile din cimitire. El vorbeste 13 limbi si este specialist in istorie, scrie Daily Mail.

Se spune ca Moskvina a vizitat mai mult de 750 de cimitire din vestul Rusiei pentru a-si indeplini fanteziile. Nu se stie cand a inceput sa sape dupa cadavre.

El a fost arestat de politie, insa a fost eliberat. Inca nu se stie ce acuzatii i se vor aduce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.