Ioana Spangenberg are o talie de doar 40 de centimetri si vrea sa mai slabeasca.

Romanca locuieste in prezent in Germania, unde profeseaza ca model, si spune ca vrea sa intre in Cartea Recordurilor, numai ca pentru asta trebuie "sa-si mai modeleze" putin talia pentru a ajunge la 33 cm.

Ioana a fost suspecta de anorexie - la 1,74 metri, ea cantarea, la un moment dat, doar 39 de kilograme - insa, potrivit vdtonline.ro, aceasta declara ca una dintre marile ei pasiuni este gatitul: „Imi place sa incerc mereu retete noi”, declara vedeta, iar sotul ei este incantat: „Gateste absolut incredibil. Ne place sa mancam”, spune Ian, om de afaceri in varsta de 44 de ani.

Ioana nu este singurul model din lume care vrea sa atraga atentia. Anul trecut, o tanara a socat juriul de la "America's next top model" dupa ce a afisat o talie atat de mica incat putea fi cuprinsa cu mainile.


Un studiu facut la femeile cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani arata ca una din trei femei ar fi dispusa sa moare mai devreme in schimbul unui corp perfect, ca al vedetelor.

Studiul e cu atat mai socant cu cat a fost realizat pe femei a caror greutate era normala sau chiar sub limita normalitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.