O talie frumoasa, bine conturata, poate pune in evidenta picioarele lungi, bustul delicat si posteriorul.

Ca urmare a stilului de viata tot mai sedentar, abdomenul isi pierde tonusul, iar talia se lateste pe zi ce trece, in ciuda dietelor.

  • Cinci exercitii pentru conturarea taliei

Exercitii de incalzire

Va asezati cu picioarele departate si mainile pe bazin, privirea inainte. Va aplecati apoi in fata mentinand privirile inainte si coloana dreapta. Faceti doua aplecari in fata, inca doua in spate, lasand capul pe spate cu gatul relaxat. Initial, trebuie sa efectuati lent aceste exercitii, pentru a nu ameti.

Urmeaza sa va aplecati lateral, alternativ, cat de mult puteti, cu inclinarea capului pe partea respectiva. Faceti pentru fiecare parte douazeci de aplecari, alternand fata-spate si lateral.

Exercitii pentru partea anterioara a abdomenului

Va asezati pe izopren sau pe o suprafata tare cu fata in sus, mainile indoite la ceafa, picioarele indoite cu genunchii si gleznele lipite. Va ridicati apoi trunchiul cat mai aproape de genuchi, dupa care reveniti lent spre podea, dar fara a o atinge. Repetati ridicarile in modul explicat. Faceti 15-20 astfel de ridicari.

Aflati din Healthy exercitii pentru partea laterala a trunchiului si de relaxare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.