Un studiu realizat de Doritos pe un esantion de 2052 de persoane a scos la iveala niste rezultate foarte interesante: Pentru britanice jocurile video "inving" igiena personala, sexul sau sportul.

Conform sondajului de opinie, realizat de catre Market of Computer & Video Games,49% dintre femei si 50% dintre barbati se joaca online. Dintre acestea, 84% prefera astfel de jocuri, in timp ce doar 70% ar opta pentru sex.

In comparatie, 75% ar prefera o baie relaxanta, 71% s-ar refugia intr-o repriza de shopping, in timp ce doar 62% ar alege exercitiile fizice.

Una din cinci femei au afirmat ca prefera sa se joace online in pat. Persoanele intevievate pentru acest studiu au recunoscut ca isi petrec, in medie, 3,5 ore pe saptamana cu jocurile video online, scrie vg247.com.

In ceea ce priveste timpul petrecut online acordat in exclusivitate jocurilor, femeile au depasit barbatii, 23.1% din perioadele petrecute online fiind folosite de reprezentantele sexului frumos pentru a se juca. Barbatii prefera jocurile doar in 22.3% din timpul petrecut online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.