Te provocam! Cocktailurile care se aprind si ard in flacari nu sunt o noutate, insa cele care contin si combustibil sunt de-a dreptul "incendiare". Le gasiti intr-un club din Hong Kong.

Daca stai sa te gandesti nu prea poti sa iei in serios un cocktail care arde, dar nici si pe cel care il bea. Insa un club din Hong Kong a facut acest lucru sa para mai mult decat un numar de circ.

In Lan Kwai Fong, atractia suprema sunt showurile cu flacari si meniurile de cocktailuri care ard. Potrivit managerului aerului, Dilip Thapa, "bauturile inflacarate faca tmosfera in club, exact ceea ce-si doresc clientii".

Original din Nepal, Thapa, in varsta de 25 de ani, vrea sa ridice munca din spatele barului la rang de arta, dorindu-si sa inventeze cat mai multe cocktailuri inedite.

Barmanul piroman a marturisit pentru CNN ca cel mai bun combustibil lichid este Bacardi 151, care arde repede si curat: "Pot sa-mi acopar mana cu el si nu o sa patesc nimic", a declarat acesta.

Daca vreti sa incercati acest lucru acasa, Thapa are cateva sfaturi de profesionist pentru voi. Incepeti cu flacari micute in bautura dvs atunci cand incercati prima oara. Ca sa scapati de teama unui om care nu prea are de-a face cu focul, incercati sa nu purtati haine usor inflamabile sau sa va jucati prea mult cu focul. Intentia este ca el sa ramana in pahar, nu in cine stie ce alta parte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.