Un sondaj realizat pe un esantion de 66.000 de barbati a scos la iveala trasaturile femeii ideale.

Aceasta ar fi blonda cu ochi albastri si ar avea 1.72 metri, nu ar castiga foarte mult si ar fi o amanta foarte buna. De asemenea, femeia ideala ar purta marimea 42 la haine si ar purta din cand in cand ochelari, scrie mysouth.su.

Majoritatea barbatilor care au participat la acest studiu au declarat ca nu s-ar inatlni cu o femeie care castiga mai mult decat ei si sunt de parere ca femeia ideala nu trebuie sa stie sa gateasca perfect sau sa fie o gospodina foarte priceputa, dar ar trebui sa nu fumeze si sa iubeasca animalele.

Aceasta super-femeie ar trebui sa arate foarte bine, sa fie independenta, optimista, sa nu aiba copii, sa consume alcool ocazional si sa iubeasca viata de noapte.

Cat despre barbatul perfect, femeile au fost scurte si la obiect: sa castige cel putin 60.000 de euro, sa conduca un Mercedes si sa aiba o locuinta in valoare de 300.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.