Mai multe fetite din Northampton, Marea Britanie, unele in varsta de trei ani, iau lectii de dans la bara, pentru care parintii lor platesc sase euro pe ora.
Opinia publica din Marea Britanie a ramas socata dupa ce au fost publicate informatii privind existemta unor cursuri de dans la bara la care participa copile cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.

Instructoarea Carly Wilford insista ca lectiile le ajuta pe fete sa se mentina in forma si le creste increderea in sine, scrie Dailymail.co.uk.

Instructoarea Carly Wilford spune ca tine aceste lectii de sase luni, de cand femeile pe care le invata sa danseze la bara si-au adus fetitele sa vada cum e. "Au vrut sa participe si ele pentru ca e distractiv. Nu e nimic sexual, eu incerc sa elimin stigmatul acesta. Dansul la bara este un fel de gimnastica", spune Wilford.


O femeie din Northampton, care si-a dus ambele fete, de 3 si 5 ani, la lectii de dans la bara, spune ca micutelor le place la nebunie, dar ca "nu e o idee buna sa se afle la scoala despre acest lucru".

  • Reprezentantii grupurilor pentru protectia copiilor considera ca aceste cursuri nu sunt altceva decat o forma de sexualizare a copiilor.

Cursurile de dans la bara au loc intr-o camera decorata cu pene roz si cu oglinzi. Pe acelasi site care invita parintii sa-si aduca fetitele la cursuri sunt promovate si lectiile pentru adulti insotite de fotografii cu femei in lenjerie intima. Dansul la bara este descris ca fiind: sexy, relaxant si revigorant".

Asociatiile pentru protectia copilului califica imaginile cu fetite dansand la bara drept "revoltatoare si cu un caracter imoral". Acestia au atras atentia ca pot afecta dezvoltarea normala a unui copil.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.