Zodiacul Indian este compartimentat in 36 de semne, fiecare purtand denumiri semnificative pentru temperamentele nativilor carora le corespund.

In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Garbo.ro ne prezinta acest zodiac autohton, produs al unei civilizatii milenare, sub o forma succinta, dar si cuprinzatoare in acelasi timp.

Toporisca (21 – 31 martie)
E muncitoare, adora sa discute si sa se contrazica la nesfarsit, uneori pana la a deveni brutala. In viata sentimentala este afectuasa si calda.

Calul (1 – 10 aprilie)
Nu prea ii pasa de ce spun altii despre el. Mereu bine dispus si spiritual, defectul sau principal consta in atitudinea ezitanta pe care o are de fiecare data cand se afla in fata unei decizii importante.

Birjarul (11 – 20 aprilie)
Inconsecvent in ceea ce priveste mediul, cariera, gandirea, insa se distinge prin loialitate fata de familie si prieteni. Rolul pe care se muleaza perfect este cel de lider.

Focul (21 – 30 aprilie)
Are o pasiune pentru tot ce e frumos si armonios si poseda un umor de cea mai buna calitate. Este fidel in dragoste si are incredere in acest sentiment nobil.

Capra (1 – 10 mai)
Optimista, temperamentala si inteligenta, cel mai mare defect al sau consta in faptul ca se apuca de prea multe in acelasi timp si de aceea nu reuseste de multe ori sa le duca la bun sfarsit. Are o intuitie deosebita in a-si alege perechea potrivita in viata sentimentala.

Elefantul (11 – 20 mai)

Epiderma sa tabacita rezista la multe intepaturi si cu rabdare isi atinge scopurile, indiferent cat de grea ar fi calea aleasa. Ii place profesia pe care si-a ales-o si iubeste viata de familie.

Firul (21 – 31 mai)

Are un farmec deosebit, un har oratoric, ori de povestitor captivant si este politicos. Datorita acestor calitati, situatiile nefavorabile lui vor fi in scurt timp rasturnate. Intreprinde propriile actiuni cu multa seriozitate.

Phoenixul (1 – 10 iunie)

Este genul de persoana simpatizata de toti. Da dovada de multa stapanire de sine, de intelegere pentru ceilalti, e tandra si apreciaza tot ceea ce e armonie.

Diamantul (11 – 20 iunie)

Este stralucitor in societate si ii place sa se stie astfel, iar cand nu primeste dovezi care sa-i confirme aceasta pozitie este profund jignit. Cam egoist, nestatornic in iubire si destul de dificil.

Citeste si:
Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2024: Află ce îți rezervă astrele!
Horoscopul dragostei 5-11...

Vierul (21 – 30 iunie)
Foarte apreciat pentru rafinamentul sau in gust si in gandire, iubit de zei, are un fizic frumos proportionat, precum si unele tendinte parazitare.

Citeste despre toate semnele zodiacului indian pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.