Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

În această săptămână, empatizezi mai ușor cu persoanele din jurul tău. Poți crea o prietenie sau o relație de colaborare cu o persoană extrem de interesantă care te va motiva mai mult în împlinirea unui obiectiv pe care l-ai tot amânat. Dacă ești singură, aerul tău prietenos și personalitatea extravertită vor atrage mai multe priviri și nu vei avea nicio problemă să te adaptezi noilor medii și cercuri sociale în care este posibil să te afli. În relație, s-ar putea ca partenerul tău să răcească și să-ți transmită și ție virusul. Hidratați-vă și acordați-vă timp de odihnă.

TAUR

Este o perioadă în care munca devine foarte importantă pentru tine, deși te poți afla repede într-un impas. Creativitatea ta atinge un nivel destul de scăzut și simți că nimic nu te mai inspiră în rezolvarea problemelor. O schimbare de peisaj îți poate aduce soluții neașteptate. Dacă ești singură, acest loc nou s-ar putea să-ți aducă în cale o persoană neașteptată cu care poți începe o poveste de dragoste. În relație, partenerul tău poate plănui o surpriză destul de mare pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă bănuiești ceva, prefă-te că nu știi nimic. Descoperirea surprizei îl va întrista.

GEMENI

Săptămâna aceasta, încearcă să nu lași orgoliul să te orbească. Uneori compromisul e esențial în relații, mai ales în cele romantice. Unii Gemeni se vor simți mai singuri ca de obicei și vor căuta compania oamenilor. Este important să nu stai cu oameni nepotriviți doar ca să umple un gol, ci să cauți conexiuni profunde și autentice, care să îți aducă satisfacție pe termen lung. Acest lucru se aplică atât în relațiile de prietenie, cât și în ceea ce privește chestiunile romantice. În relație, nu lăsa starea negativă a partenerului să te afecteze și încercă să găsești o activitate care să-l distragă puțin sau care să-l bine dispună.

RAC

La început de săptămână, riști să fii înțeleasă greșit. Așa că e important să-ți alegi cuvintele cu atenție și să nu lași loc de interpretare. Mai bine să explici lucrurile care ție ți se par evidente decât să riști o neînțelegere majoră. Dacă ești singură, nu te grăbi să faci o alegere pripită. Acordă-ți mai mult timp să cunoști prezența masculină din viața ta. Sfatul prietenelor s-ar putea ca aici să nu-ți fie de ajutor. În relație, te simți mai încrezătoare și aveți o perioadă destul de productivă. Un obiectiv comun începe să prindă contur.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

LEU

Trebuie să acorzi mai multă atenție realității și să nu trăiești în iluzii. Dacă ești singură, s-ar putea să descoperi că ceea ce căutai, s-a aflat mereu în fața ta și nu ai observat. Pentru unii, din păcate, această realizarea vine prea târziu. Vei trece printr-o perioadă în care te simți mai introvertită și nu dorești să atragi atenția asupra ta. Este o mică perioadă de hibernare care se va ameliora treptat în următoarele 3 săptămâni. În relație, în schimb, s-ar putea să iei anumite riscuri. Mai ales dacă planurile pe care le aveai pentru Ianuarie nu s-au întâmplat. Dezamăgirea ta riscă să păteze relația.

FECIOARĂ

Ai grijă la ceea ce spui și despre cine vorbești, chiar și când ești cu apropiații tăi și doar glumești. Nu știi niciodată cine te ascultă și cum poate să-ți scoată din context vorbele. Dacă ești singură, vei trece prin câteva momente pe care cu greu le vei uita. O poveste de dragoste ca în basme ia amploare. S-ar putea să fie nevoie să insiști și să-ți manifești interesul în mod direct. În relație, vei căuta să te simți mai liberă și vei dori să stai mai mult cu prietenele tale. Simți că timpul petrecut împreună doar cu partenerul a devenit puțin cam mult și dorești să-ți păstrezi individualitatea, potrivit Garbo.

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 aprilie ca să atragi...
La ce trebuie să renunți în...

BALANȚĂ

În această săptămână, te vei simți puțin copleșită de situațiile din mediul profesional. Mai multe proiecte se apropie de termenul limită și vor avea nevoie de atenția ta. Dacă ești singură, nu vei avea răbdare să profiți prea mult de perioada romantica din jurul tău și nici să participi la prea multe întâlniri. Cel mai bine ar fi să muți această atenție asupra nevoilor și odihnei tale. În schimb, în relație, atmosfera pare binecuvântată de însăși zeița Iubirii, Venus. Pregătiți momente romantice în doi și vă simțiți ca în prima luna de relație, chiar și după atât de mult timp. Alții vă vor invidia.

SCORPION

Comunicarea și negocierea devin arme importante în arsenalul tău din această săptămână. Ai pus ochii pe premiu și ai o atitudine de învingător. În special la muncă, vei avea o serie de succese memorabile. Dacă ești singură, cuceririle romantice se vor întâmpla cu ușurință și te vei afla în situația în care va trebui să alegi un singur partener din grupul tău de pețitori. Cântărește bine decizia! În relație, s-ar putea să nu primești atât de multă atenție pe cât ți-ai dori. Partenerul tău este prins în foarte multe proiecte la muncă, oferă-i timp și nu pune prea multă presiune pe el. Planificarea unei vacanțe în doi s-ar putea să vă ajute pe amândoi.

Citeste si:
Luna Noua în Berbec: Ritual de vindecare a sufletelor rănite
Luna Noua în Berbec: Ritual...

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta este despre găsirea unui echilibru, atât interior, cât și exterior. O persoană apropiată te va dezamăgi și va trebui să nu lași sentimentele puternice să-ți încețoșeze raționalitatea. Va trebui să gestionezi situația într-un mod corect, chiar dacă te simți rănită. Dacă ești singură, vei căuta refugiu în natură sau te vei gândi să adopți un animal de companie. O excursie la țară nu este exclusă. În relație, invidia anumitor persoane s-ar putea să vă dea planurile peste cap. Auziți niște lucruri false despre partener. Încrederea pe care o aveți în el va fi testată, de aceea comunicare deschisă va căpăta un alt nivel de importanță în zilele ce urmează.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, empatia și comunicarea sunt demonstrate cu brio în orice situație te afli. Prietenele se vor simți mai apropiate de tine ca niciodată și îți vor cere mai multe sfaturi. Este important să nu le lași afectată de problemele lor personale și să-ți setezi câteva limite. Dacă ești singură, ai luat decizia să te concentrezi mai mult pe viața romantică, dar gândul încă îți stă destul de mult asupra carierei tale. Încearcă să te detașezi. Nu trebuie să fii întotdeauna cu un pas în față. În relație, partenerul te va ajuta cu rezolvarea unui probleme care începuse să te epuizeze și vei aprecia enorm gestul său.

Citeste si:
Echinocțiul de primăvară ne conectează sufletele la puterea divină....
Echinocțiul de primăvară ne...

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vei simți atingerile subtile ale Zeiței Iubirii în viața ta. Aceste vibrații se vor păstra pe tot parcursul lui februarie. Sentimentele tale vor fi mai puternice, vei fi mai sensibilă și vei simți nevoia de mai multă conexiune. Dacă ești singură, vei primi claritate într-o situație romantică sau vei putea începe o relație cu persoana la care visai. Cinele romantice se vor înzeci. În relație, tu și partenerul veți fi mai atenți la nevoile celuilalt, ceea ce va duce la o mai bună sincronizare pe toate planurile. Vă veți surprinde unul pe altul cu gesturi mici, dar romantice, destul de frecvente.

PEȘTI

Această săptămâna va fi destul de calmă pentru nativii născuți în zodia Peștilor. Mulți dintre aceștia vor face din sănătate o prioritate: se vor programa la dentist, la analize sau alte investigații de rutină. Frecvența activităților sportive va crește și ea. Dacă ești singură, este ideal să folosești această perioadă pentru a-ți pune lucrurile în ordine și pentru a-ți aduce mai mult claritate în anumite aspecte ale vieții. Vei descoperi că unii prieteni te epuizează. Pentru cei aflați în relație, perioada următoare se anunță a fi ușor colerică și partenerii se vor evita ca să evite și un conflict.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2024 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.