Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

În această săptămână, te concentrezi mai multe pe grupurile și comunitățile din jurul tău. Perspectiva ta asupra lor se va schimba și nu este exclus să te alături unui nou grup de prieteni, unui club sau organizații. Dacă ești singură, această schimbare de peisaj îți poate oferi mai multe șanse să descoperi un viitor partener care îți împărtășește același set de valori. Nu te grăbi, totuși, să intri într-o nouă relație. Dacă, în schimb, ești deja într-o relație, te vei preocupa să faci o activitate distractivă cu partenerul tău pentru a ieși din monotonia vieții de zi cu zi. Vă puteți înscrie împreună la cursuri de dans, care vă vor ajuta să vă sincronizați mai mult unul cu altul.

TAUR

În această perioadă, lumea ta profesională și cariera vor fi cutremurate destul de tare, iar ecourile acestei noi situații se vor resimți destul de multe săptămâni de acum încolo. Dacă te simți că te afli la o răscruce de drumuri, e foarte bine să alegi drumul care pare mai aventuros și poate mai greu de anticipat. Rezultatele vor fi mai prospere. Dacă ești singură, următoarele săptămâni te vei simți acaparată de alte griji, dar este important să lași o ușă deschisă dragostei pentru că nu știi niciodată în ce mod surprinzător poate intra în viața ta. În relație, onestitatea joacă un rol mai important ca niciodată. Nu ezita să-i ceri ajutorul partenerul tău de viață, chiar și cu chestii care ție ți se par nesemnificative.

GEMENI

În această săptămână, te afli într-o căutare de răspunsuri. Curiozitatea ta atinge un nivel maxim și îți dorești foarte mult să găsești un răspuns la întrebările care te macină de foarte mult timp. Vei începe să te simți mai conectată cu spiritualitatea și divinitatea. Este important să-ți menții și o perspectivă realistă în viață. Dacă ești singură, s-ar putea să reîncepi o veche poveste de iubire. Este foarte posibil ca acum sincronizarea Universului să fie de partea voastră. În relație, curiozitatea ta s-ar putea să-ți obosească partenerul, mai ales dacă devine subiectul principal în căutarea adevărului. Încearcă să pui întrebările cu mai mult tact și fii atentă dacă toată situația devine destul de inconfortabilă pentru el.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

RAC

În această săptămână, te simți mai motivată ca niciodată să faci o schimbare majoră. Înainte de toate trebuie să planifici foarte bine ceea ce vrei să faci în viitor. Atitudinea și alegerile pe care le faci acum vor avea ecouri până la jumătatea anului și-ți pot schimba radical și iremediabil viața. Dacă ești singură, te vei orienta să ieși din tiparul tău obișnuit în ceea ce privește bărbații și vei căuta ceva cu totul diferit, care să-ți aducă în jur o atmosferă incendiară. Dacă ești într-o relație, dorința ta de schimbare se va revărsa, după caz, în aspectele legate de cămin și casă (o renovare sau chiar o mutare) sau chiar și în dinamica relației, ducând-o la un alt nivel.

LEU

În această săptămână, trebuie să ai o grijă deosebită în ceea ce privește conexiunile sau parteneriatele pe care le închei cu ceilalți. Vei descoperi noi fațete ale interacțiunilor de tip 1-la-1. Dacă ești singură, te simți, în sfârșit pregătită de o nouă relație romantică și dorești să-ți explorezi cele mai adânci dorințe în ceea ce privește dragostea. Vei avea parte de mai multe redefiniri a lucrurilor care sunt importante pentru tine într-o relație. Pentru Leii aflați deja într-un cuplu, această săptămână aduce un aer proaspăt în relația voastră. Vă simțiți mai puțin încordați și vă pregătiți chiar și de o mică vacanță în doi cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Dacă nu ați plănuit încă nimic, partenerul s-ar putea să vă facă o surpriză miercuri.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

FECIOARĂ

În această săptămână, cariera ta se află în punctul unei schimbări radicale și foarte prospere. Va fi o îmbunătățire generală. De asemenea, vei reuși să pui capăt contractelor sau situațiilor de muncă care te-au tot secat de energie de la începutul anului. O nouă ofertă este pe drum. Dacă ești singură, această deblocare de energie îți va aduce foarte ușor și mai multe avantaje în ceea ce privește viața romantică. Pur și simplu, vei vedea ceva ce a fost în fața ochilor tăi de foarte mult timp, dar ai ignorat din cauza stresului exterior. În relație, îmbunătățirile vieții tale profesionale aduc o atmosfera relaxată și mult mai romantică. Vă puteți bucura de seri liniștite în doi și chiar să treceți prin a doua lună de miere, potrivit Garbo.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

BALANȚĂ

În următoarea perioadă, te vei simți mai inspirată ca niciodată. Am putea spune că unele Balanțe vor fi supraîncărcate de o energie creativă nouă. Se vor exprima mai ușor și chiar își vor schimba perspectiva în ceea ce privește modul în care vor să-și dezvolte proiectele personale sau afacerile. Dacă ești singură, schimbarea de perspectivă s-ar putea să se răsfrângă și asupra dorințelor și așteptărilor pe care le ai de un viitor partener. Îl vei căuta în locuri pe care până acum nu le frecventai, dar s-ar putea să ai un succes mai mare decât sperai. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul vă gândiți serios să puneți bazele unei afaceri de familie și vă veți preocupa cu căutarea de fonduri sau potențiali investitori.

Citeste si:
Mercur retrograd: Cum te va afecta în funcție de zodie
Mercur retrograd: Cum te va...

SCORPION

În această săptămână, căminul și familia se vor afla în lumina reflectoarelor pentru tine. Această preocupare se poate manifesta în mai multe moduri. Unii Scorpioni își vor căuta un nou loc în care să se simtă acasă, în timp ce alții se pot întoarce pe meleagurile natale. Dacă ești singură, vei căuta un partener care să te facă să te simți apreciată, în siguranță și protejată. Este foarte posibil să-l întâlnești în timp ce-ți vizitezi rudele sau îți cauți o nouă casă. În relație, mulți Scorpioni și partenerii lor se vor arăta atrași de mutarea reședinței în mediul rural și vor căuta un stil de viața mai lent, lipsit de haosul orașului. O schimbare de peisaj vă va revigora relația.

SĂGETĂTOR

În următoarea perioadă, Săgetătorii vor descoperi cu adevărat ce putere pot avea gândurile și ideile lor. În mediul profesional, pot aduce noi idei de proiecte la viață sau chiar să ofere soluții pentru câteva probleme vechi rămase nerezolvate. În relație, se vor preocupa de aflarea unui adevăr sau își vor reevalua sentimentele. Noua perspectivă a acestor nativi le va oferi puterea de a decide soarta relației pentru totdeauna, iar din păcate, unele povești vor trebui să se sfârșească. Pentru Săgetătorii singuri se anunță o perioadă bună în care aceștia s-au decis să nu mai accepte jumătăți de măsură sau un minim de efort. Calitatea oamenilor cu care se înconjoară va crește.

CAPRICORN

În această săptămână, există ocazia ca unele evenimente să-ți schimbe modul în care te raportezi la finanțele personale pentru următoarele câteva luni. Acest lucru va aduce în mod automat și o schimbare a stilului tău de viață. Dacă ești singură, vei avea mai multe ocazii să întâlnești un partener de viață la fel de ambițios și muncitor ca tine. Împreună, puteți face lucruri mărețe și extrem de profitabile. Este important să ai o atitudine deschisă către romantism în următoarea perioadă. În relație, Capricornii se bucură de momente dulci și extrem de intime. Se pare că au ales să ignore lumea exterioară pentru câteva zile și să-și concentreze toată atenția asupra partenerului lor. Acești nativi simt din plin Luna Iubirii.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, este foarte posibil să se concluzioneze un proces de redefinire personală început acum câteva săptămâni. Capeți mai multă claritate în ceea ce privește drumul tu în acest an sau în dezvoltarea unor proiecte apropiate de sufletul tău. Identitatea ta va redefinită, iar dacă ești singură, acest lucru va atrage brusc un alt tipar de potențiali parteneri. Se pare că sinceritatea pe care o manifestezi față de tine însăți te face să furi mai multe priviri decât înainte din partea unor oameni la fel de autentici ca tine. În relație, descoperiți că ați strâns prea multe lucruri care nu vă mai sunt de folos, iar spațiul vostru de locuit devine din ce în ce mai aglomerat. Vă faceți planuri să eliberați dulapurile, să aruncați lucrurile stricate și chiar să donați câteva piese de mobilier.

PEȘTI

În aceasta perioadă, treci printr-o perioadă de redefinire care poate fi puțin dificilă. Visezi mai mult și adesea poți avea coșmaruri. Mutarea lui Pluto în Vărsător îți afectează foarte tare subconștientul și vei căuta metode prin care să-i diminuezi efectele, cum ar fi scrierea reflecțiilor în jurnal. Dacă ești singură, această atmosferă încărcată energetic te va face să lucrezi la mai multe aspecte pe care în trecut ai ales să le îngropi în sinea ta. Înainte să-ți cauți un partener, va trebui să-ți accepți și părțile mai întunecate alte sufletului tău. În anumite relații, conflictele sau nemulțumirile mici pot să se aprindă destul de repede și să dezgroape, de fapt, caracteristici ale personalității care vă fac incompatibili. Aceste relații se vor sfârși brusc.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2024 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.