O femeie din zona de jungla a nordului Malaiezia si-a salvat sotul din ghearele unui tigru dupa ce a luat animalul la bataie cu un polonic si l-a izgonit, a anuntat politia

Potrivit Boston Chronicle, tigrul l-a atacat pe Tambun Gediu in timp ce acesta vana veverite, in apropiere de casa sa aflata intr-o asezare din jungla a tribului Jahai.

Informatia a fost facuta publica de un oficial al politiei din statul Perak, sub protectia anonimatului, pentru ca nu este autorizat sa faca astfel de dezvaluiri.

Sotia de 55 de ani a lui Tambun, Han Besau, s-a repezit in directia tipetelor si a lovit tigrul in cap cu un polonic, determinandu-l pe acesta sa plece imediat.

Tambun a fost apoi dus la spital pentru a primi ingrijiri medicale pentru ranile de pe fata si picioare. El a declarat pentru presa malaeziana ca a incercat sa scape initial catarandu-se intr-un copac, dar ca tigrul l-a tras in jos.

"Eram ingrozit si mi-am folosit toata puterea pentru a lovi animalul in fata, insa acesta nu imi dadea drumul. A trebuit sa ma lupt cu el si sa ii tin falcile la distanta de mine si m-ar fi muscat mortal daca sotia nu imi venea in ajutor", a declarat barbatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.