Un film despre un politican excentric, care iubeste sexul si uraste justitia, va avea premiera saptamana aceasta in cinematografele din Italia, in timp ce viata politica din Peninsula este marcata de un scandal cu prostituate in care este implicat premierul Silvio Berlusconi, relateaza Reuters.

Comedia "Qualunquemente", in regia lui Giulio Manfredonia, va fi lansata in cinematografele iteliene saptamana aceasta, in timp ce Silvio Berlusconi este implicat intr-un scandal urias, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu prostituate. Berlusconi sustine ca acuzatiile care i se aduc sunt absurde.

Filmul spune povestea lui "Cetto La Qualunque", un fugar ce revine in orasul natal din regiunea Calabria si decide sa se inscrie in cursa pentru primaria localitatii pentru a lupta impotriva curentului impus in regiune, pe care el il considera un val de lege si ordine, scrie MEDIAFAX.

Flancat de femei aproape goale, porneste in cursa electorala cu sloganul voit socant "Nu am niciun vis, dar imi plac femeile".

In timpul campaniei, Cetto petrece cu femei goale, frecventeaza prostituate si ii spune unei femei care poarta bikini: "Trupul tau minunat te califica pentru postul de consilier local".

  • Lansat in plin scandal national, ce il are ca personaj principal pe Berlusconi, acuzat ca a organizat petreceri cu prostituate in locuinta sa, acestea fiind procurate chiar de o fosta dansatoare, devenita consilier regional, filmul a atras atentia presei si publicului din Italia.

"Regizorul ne asigura ca acesta este un film «foarte amuzant», dar adevarul e ca nu prea iti vine sa razi din cauza realitatii care, acum mai mult ca niciodata, a depasit cu mult fictiunea", scrie criticul de film Fulvia Caprara in cotidianul La Stampa.

"Prin comparatie (cu Silvio Berlusconi, n.r.), Cetto La Qualunque este doar un amator", a spus si Alessandro Pignatiello, coordonator al Federatiei comunistilor si stangistilor.

  • Actorul italian de comedie Antonio Albanese, care este coscenarist al filmului si cel care interpreteaza rolul personajului principal, Cetto, spune ca nu s-a inspirat pentru acest rol nici din Berlusconi si nici din alt poltician. Personajul din film a fost de fapt creat in 2003, pentru un show de televiziune.

"Am vrut sa explic situatia din tara noastra. Sunt lucruri dezamagitoare. Dar, daca le privim cu umor, putem ajuta generatia urmatoare sa inteleaga ca acesti oameni sunt ridicoli, ca sunt exemple proaste", a declarat actorul.
Citeste si:
Silvio Berlusconi, internat la terapie intensivă. Starea fostul...
Silvio Berlusconi, internat...

Albanese considera ca, in contextul politic actual din Italia, lansarea acestui film vine la momentul potrivit, dar mai spune ca scandalurile de pe scena politica italiana din ultimii doi ani ar fi facut ca orice moment ales pentru lansare sa fie potrivit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.