Silvio Berlusconi a ajuns din nou pe patul de spital. Fostul premier italian în vârstă de 86 de ani a fost internat la terapie intensivă în spitalul San Raffaele din Milano din cauza unei probleme la inimă. De curând, fostul oficial italian a trecut din nou pragul spitalului pentru niște controale medicale.

Silvio Berlusconi a ajuns internat la terapie intensivă. Ce s-a întâmplat cu fostul premier italian

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ajuns în secția de terapie intensivă la spitalul San Raffaele din Milano. Oficialul în vârstă de 86 de ani a fost spitalizat în dimineața zilei de miercuri din cauza unor probleme cardiovasculare. La moment, starea acestuia este stabilă, fără complicații severe.

În ultima perioadă, Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia, coaliţia care susţine guvernul condus de Giorgia Meloni, a avut mai multe vizite la spital, ba chiar internări, cea mai recentă fiind chiar săptămâna trecută. Oficialul italian a mers la spital cu o săptămână în urmă pentru a face niște examinări de control.

În luna aprilie 2021, Silvio Berlusconi a stat internat în spital mai bine de trei săptămâni, din cauza urmărilor infectării cu virusul COVID-19, cu care s-a infectat în septembrie 2020. În anul 2016, fostul premier italian a suferit o operaţie dificilă pe cord deschis, după care o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara anului 2019.

Afecțiunile anterioare ale lui Berlusconi au recidivat

Potrivit presei locale, Berlusconi a mers la spital și săptămâna trecută pentru a face niște investigații medicale, după ce mai multe afecțiuni anterioare au recidivat.

Pe 31 martie fostul premier a postat o fotografie și un mesaj în care le-a transmis mulțumiri susținătorilor săi de pe rețelele de socializare pentru gândurile bune, sprijinul și urările de bine.

Citeste si:
Cum se simte Silvio Berlusconi dupa operatia pe cord deschis
Cum se simte Silvio...

"Sunt din nou la lucru pe principalele teme ale acestor zile, pregătit și hotărât să mă dedic, așa cum am făcut-o întotdeauna, țării pe care o iubesc", a scris politicianul.

Silvio Berlusconi a fost premierul Italiei între anii 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011. Fostul premier italian este conducătorul partidului politic Forza Italia și proprietarul unui imperiu media. În anul 2002, acesta număra o avere de 7,2 miliarde de dolari (2002)


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.