Inainte de a muri, Vanga, celebra clarvazatoare din Bulgaria, a facut previziuni cu privire la viitorul Romaniei

  • “Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor”

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebra clarvazatoare din Bulgaria. Ultima ei previziune, inainte de a muri, in 1996, s-a referit la Romania. “Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor” , au fost cuvintele clarvazatoarei bulgaroaice, cu putin timp inainte de a muri, relateaza Libertatea.

Vanga a inregistrat pe banda de magnetofon previziunea despre Romania, pe care a incredintat-o uneia dintre nepoatele sale. Rugamintea sa a fost ca aceasta previziune sa ajunga la o anumita data, la o persoana anume.

  • Mesajul pentru Romania

“Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire. Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor. O data cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume. Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui”.

Citeste si: Vanga a prezis viitorul pentru urmatorii aproximativ 1500 de ani

Incepe cel de-al treilea razboi mondial?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.