Nostradamus si Vanga, clarvazatoarea bulgaroaica care a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS sau moartea printesei Diana, au prevazut ca cel de-al al treilea razboi mondial se va declansa anul acesta, pe 11 noiembrie.

  • Preziceri pentru sfarsitul anului

Vanga, Nostradamus si, mai nou, "profetii digitali", proorocesc evenimente tragice pentru acest an, mai exact izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial.

„Razboiul va incepe in noiembrie 2010 si se va incheia in luna octombrie 2014. Initial, conflictul va fi unul local, dupa care se vor folosi arme nucleare si arme chimice. Dupa un razboi de asemenea amploare, purtat de islamisti contra Occidentului, viata in Emisfera de Nord va fi afectata de radiatii, iar plantele, animalele si oamenii se vor imputina", a prezis Vaga, scrie Monitorul Expres.

Vangelia Gushterova, sau Vanga, a fost o femeie din Bulgaria care avea darul tamaduirii, dar si pe cel al clarviziunii.
S-a nascut la 31 ianuarie 1911, in orasul Strumita din Iugoslavia, iar la 12 ani a orbit. Prima prezicere a facut-o in 1940, cind a descris cu lux de amanunte inceputul razboiului.

Printre prezicerile exacte ale acesteia se numara moartea lui Stalin, evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS-ului, moartea printesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, dar si atentatele de la World Trade Center. Vanga a murit in 1996, la virsta de 84 de ani, prezicand chiar si ziua si ora propriei morti.

  • „Groaza! Groaza! Fratii nostri din America se prabusesc de la mare inaltime, injunghiati de moarte de ciocurile unor pasari de otel!“, sustinea bulgaroaica in 1989.
  • Nostradamus: "Al treilea Razboi Mondial va izbucni fix pe 11 noiembrie"

Cercetatorii manuscriselor sale acestuia spun ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni fix pe 11 noiembrie 2010 si va fi purtat cu arme nucleare, chimice si bacteriologice. Totul va porni de la „o fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de singe“, ceea ce va declansa un conflict intre doua tari mari, posibil Franta si Marea Britanie. Europa va avea disensiuni si cu SUA, iar in peninsula Crimeea sint prezise alte lupte. Rezultatul razboiului va fi formarea unui imperiu, potrivit lui Nostradamus. [Nostradamus zice ca vine Razboiul Mondial cu numarul 3. Ce ne facem?]
  • Cand se termina lumea?

In 2011, europenii ramasi in viata vor pieri intr-un razboi chimic pornit de musulmani. In 2016, Europa va fi un continent lipsit de viata, iar anul 2018 va rasturna actuala scena economica si politica, China devenind puterea mondiala numarul 1, a mai prezis Vanga inainte sa moara. Orbita Pamintului se va inclina prin 2023, peste 10 ani, calota polara se va topi, iar peste inca 10 ani, musulmanii vor conduce Europa. In urma unei economii infloritoare, cercetarea va atinge inaltimi nebanuite: vom crea primul om sintetic, iar pentru cei obisnuiti, in timp ce organele artificiale vor fi la discretie. In 2076, va domni din nou comunismul pe Pamint! Predictiile Vangai ajung pina in 5079, cind, potrivit acesteia, va fi sfirsitul lumii.
Citeste si:
O familie care a trait 9 ani intr-o pivnita "asteptand sfarsitul...
O familie care a trait 9 ani...

Cititi mai mult pe acest subiect in Monitorul Expres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.